Sztárok szólaltak fel a sport mellett! Bemutatkozik a ZENGO a FITBALANCE-on!

Celeb parádé, szentesi résztvevőkkel!

2012. szeptember 27-én számos magyar híresség szólalt fel egy sajtótájékoztató keretében a mozgás és a sport mellett Budapesten.
A Fitbalance sajtótájékoztatóján jártunk, ahol bemutatkoztak az idei “Sztárok az Egészségért program” egészségnagykövetei is. A sajtótájékoztató megnyitása után rövid beszédeket hallhattunk a megjelent hírességektől. Nagy Adrienn, énekesnő elmesélte, hogy számára a Fitbalance volt az, amely elindította egy egészségesebb élet felé. A sztárok és celebek sorát gazdagította Lola, Brash Bence, Király Viktor, Király Linda, Katus Attila, Növényi Norbert, Sarka Kata, Debreczeni Zita, Ungár Anikó, Berki Krisztián.

Ezen a sajtótájékoztatón mutatkozott be a Szentesről induló NIPPON ZENGO is, amely a kyokushin karatéra épülő küzdősport aerobic. Brezovai Sándor elmondta, hogy a ZENGO magyar fordításban annyit jelent, hogy ÉPÍTSD FEL ÚJRA ÖNMAGAD! Ezt teszik azok a fiúk és lányok akik hetente többször is végig tornázzák a ZENGO edzéseket a Wellness Colosseumban.

A jövő hétvégen Budapesten megrendezendő Fitbalance eseményen két bemutató keretében bárki kipróbálhatja a ZENGO-t és utána rá jön, hogy mit is rejt magában ez a mozgásforma.