I. Országos Nippon Zengo Fesztivál

I. Országos Nippon Zengo Fesztivál

Helyszín: Szentes, Dr. Papp László Városi Sportcsarnok (6600, Szentes – Jövendő u. 1.)
Időpont: 2013. április 6.

Program:
11:00 – 11:10 Megnyitó ünnepség
11:10 – 12:30 Nippon Zengo
12:40 – 12:50 Ugrálókötél bemutató
13:00 – 13:50 Kangoo – Kangoo Team
14:00 – 14:50 Zumba Andival (Zumba Aerobik); Zumba Mószival (Latin Zumba)
15:00 – 15:50 Dynamic Power; Static Power – Alexa
16:00 – 17:30 Nippon Zengo Bombastic VIZSGA
17:30 – Eredményhirdetés, diplomák átadása, fotózás
19:00 – Zengo edzőknek és VIP vendégeknek állófogadás a Wellness Colosseum-ban
21:00 – I. Országos Bombastic Buli hajnalig a Colosseum-ban

Sportolói belépő: 1.500.-, mely tartalmazza a csarnokban az ital-, zöldség- és gyümölcsfogyasztást.
Sétáló jegy: 800 .-
8 év alatt ingyenes a belépés

NIPPON ZENGO a Fitbalance-on

Lefagyott a Pesti Fitbalance a Zengo-tól

Szó szerint tényleg szabályosan lefagyott a Budapesten megrendezett Fitbalance fitnesz expo, amikor a Nippon Zengos hölgyek elkezdték bemutatójukat.
2012. október 7-én a Millenáris Parkban rendezték meg Magyarország legnagyobb fitnesz expo-ját a Fitbalance-t. Erre a rendezvényre kapott meghívást Brezovai Sándor karate mester és zengo-s csapata.

Délelőtt 11 órakor Czanik Balázs capoeira aerobik órája után léptek fel először bemutatójukkal a szentesi hölgyek. A szervezőktől csak 7 percet kaptak, hogy bemutassák a Zengo kreativitását, széleskörű mozgáskultúráját és az óriási tempót.

Az utolsó percekben viszont Brezovai Sándor sokszoros Magyar Bajnok, többszörös Európa Bajnok és Európa Bajnoki helyezett, számtalan nemzetközi súlycsoportos és súlycsoport nélküli Knock-down verseny győztese és helyezettje karate töréseivel feltette a pontot az i-re. Könyökkel és kézzel 10-10 ytong falazó követ tört szét, bemutatva azt az erőt, ami a kyokushin karate mögött van.

A Nippon Zengo az abszolút ősi Kyokushin Karatéra épülő mozgáskultúra, új küzdősport-aerobik, mely mind mentalitásában, mind gyakorlati végrehajtásban, a leggyorsabb, a legkeményebb és a leghatékonyabb mozdulatokra törekszik, mind az ütések, mind a rúgások, mind a védések terén. Ez valóban egy realista, valódi önvédelem, mely az aerobik lazaságával, könnyedségével abszolút a tömegsport szerelmeseivé válhat.

A rövid bemutató után rövid véleményt kértünk a résztvevő hölgyektől: “Ez brutál jó!”, “Tíz perc ebből, annyi mint zumbából egy félóra!”, “Bocsi, de két percig bírtam, ez önmagáért beszél!”, “Könnyű bemutatós lányoknak, mert biztos mind karatézik!” (Csak úgy megjegyeznénk itt, hogy a bemutatót tartó lányok közül csak egy hölgy jár karatézni, a többiek nem!), “Én csak annyit tudok mondani a nagy lihegésem közben, hogy GO, GO, ZENGO!”

A rendezvény délutánján Schobert Norbi és Rubint Réka után lépett fel ismét a csapat. Ekkor már dugig telt a Millenáris Park B-épülete. A zengot próbálták csinálni de a forgásos ütéskombinációnál szinte lefagyott a társaság. “Egyszerűnek látszik, de még sem tudom megcsinálni!” mondta az első sorban álló hölgy. Miután megtudta, hogy a kombinációt videó anyagban is megnézheti a www.nipponzengo.hu oldalon, csak annyit mondott, “ezt meg kell tanulnom”!

A Zengo azontúl, hogy megtanít a harcművészeti technikák legmagasabb szintű végrehajtására, hihetetlen cardiomuscularis hatása van, mivel egy nagyon pörgős, tempós zenére, fergeteges ütemre zajlik a teljes tréning.

Mint fogyási csúcsteljesítménye bizonyított és hiteles, ugyanis Várdainé Antal Erika 5 évvel ezelőtt 108 kilósan kezdte el a Nippon Zengo-t gyakorolni, 4 hónap alatt, több mint 30 kilót fogyott, egy gyengének mondható étrend-diéta és a Nippon Zengo mozgáskultúrájából eredő aerobik segítségével.

A Fitbalance-on neves és nagy edzőtermek promoterei keresték fel, vagy juttatták el megbízottjaikat a Zengo standjához, melyről többen azt nyilatkozták, mind formavilágában, mind kivitelezésében a Fitbalance egyik legexkluzívabb standja volt. A jövőt illetően a Zengo megkezdte országos turné körútját.

Sztárok szólaltak fel a sport mellett! Bemutatkozik a ZENGO a FITBALANCE-on!

Celeb parádé, szentesi résztvevőkkel!

2012. szeptember 27-én számos magyar híresség szólalt fel egy sajtótájékoztató keretében a mozgás és a sport mellett Budapesten.
A Fitbalance sajtótájékoztatóján jártunk, ahol bemutatkoztak az idei “Sztárok az Egészségért program” egészségnagykövetei is. A sajtótájékoztató megnyitása után rövid beszédeket hallhattunk a megjelent hírességektől. Nagy Adrienn, énekesnő elmesélte, hogy számára a Fitbalance volt az, amely elindította egy egészségesebb élet felé. A sztárok és celebek sorát gazdagította Lola, Brash Bence, Király Viktor, Király Linda, Katus Attila, Növényi Norbert, Sarka Kata, Debreczeni Zita, Ungár Anikó, Berki Krisztián.

Ezen a sajtótájékoztatón mutatkozott be a Szentesről induló NIPPON ZENGO is, amely a kyokushin karatéra épülő küzdősport aerobic. Brezovai Sándor elmondta, hogy a ZENGO magyar fordításban annyit jelent, hogy ÉPÍTSD FEL ÚJRA ÖNMAGAD! Ezt teszik azok a fiúk és lányok akik hetente többször is végig tornázzák a ZENGO edzéseket a Wellness Colosseumban.

A jövő hétvégen Budapesten megrendezendő Fitbalance eseményen két bemutató keretében bárki kipróbálhatja a ZENGO-t és utána rá jön, hogy mit is rejt magában ez a mozgásforma.

Országos ZENGO premier a Fitbalance-on!

Fitbalance Millenáris

Fitbalance Millenáris

2012. október 7-én a Budapesten megrendezésre kerülő FITBALANCE EXPO-n lesz a Szentesről induló Nippon Zengo országos bemutatója. Brezovai Sándor által összeállított, a legkeményebb küzdősportra épülő testedzés a Nippon Zengo itt mutatkozik be 12 szentesi hölgy által, akik lehetőséget kaptak, hogy Magyarország legnagyobb FIT EXPO-ján tartsanak 15 perces zengo tornát több ezres közönség előtt.

Ha szeretne részt venni a rendezvényen, ahol több aerobikot és tréninget (köztük a Zengo-t is) kipróbálna, jegyeket korlátozott számban a Wellness Colosseumban vásárolhat.

Tovább »

ELSŐ COLOSSEUMI EDZŐTÁBOR!

ELSŐ COLOSSEUMI EDZŐTÁBOR!

ELSŐ COLOSSEUMI EDZŐTÁBOR!

IDŐPONT: 2012. AUGUSZTUS 25. (SZOMBAT) 14:00

PROGRAMOK:
13:30-13:55 GYÜLEKEZŐ, MÉRLEGELÉS
14:00-14:50 MILITARY TRAINING (TISZA GÁT, BRINGÁVAL VAGY KOCSIVAL GYERTEK)
15:00-15:50 shihan TRX
16:00-16:50 NIPPON ZENGO (BOMBASTIC)
17:00-17:50 DYNAMIC POWER (Fitt-ball, súlyzó, X-Co)
18:00-18:50 BODY CONTROL és BOSU
19:00-19:50 ZUMBA, SLASA és STRETCHING – Papp Szandival

AKCIÓ! AKI A LEGTÖBBET FOGYJA EZ ALATT A HAT ÓRA ALATT FÉL ÉVES FITNESS BÉRLETET NYER. ÉRTÉKE: 42 000 Forint, a második helyezett 3 hónaposat nyer (21 000 Forint), a harmadik helyezett 1 hónapos fitness bérletet nyer (7 000 Forint).

A résztvevőknek a gőzszauna ingyen üzemel. Aki mind a hat edzésre ellátogat, teljes étkezést kap és egy esti brügbelépőt.

Árakról személyesen érdeklődjetek a Wellness Colosseumban.

Szlogenünk: NYUGATI MINŐSÉG, KÍNAI ÁRAKON!

MOLETT PROGRAM

AUGUSZTUS 20-tól MOLETT PROGRAM INDUL FÉRFIAK ÉS NŐK SZÁMÁRA!

Csoportos, irányított foglalkozásokkal, étkezési szaktanácsadással, orvosi ellenőrzéssel, test diagnosztikával, 20 éves tapasztalattal, PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIÁVAL!

Jelentkezni a helyszínen lehet (Wellness Colosseum – 6600, Szentes Ady E. u. 27.)

Szeptembertől indul

Szeptembertől indul a különlegesnek és kuriózumnak számító, eszközös Cross Training, Kettlebell; küzdősport rajongók számára: Aikido és Krav Maga, továbbá Kyokushin Karate kezdőknek

Akció augusztusban!

Az aerobic- és fitness órák alatt ingyenesen izotóniás italok fogyaszthatóak. Az aerobic szerelmeseinek újabb augusztusi kedvezmény: annyit fizetsz az aerobic órákért, amennyit akarsz! Ha 5 Forint, ha 100 Forint, ha 500 Forint … Rád bízzuk a szolgáltatás utáni fizetést! Gyere és teszteld oktatóinkat!